[ψ] ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΤΡΟΝ POLYPATTERN

Τμήματα
Ιανουαρίου 2021

πρωινά τμήματα 11πμ-2μμ

απογευματινά τμήματα 6.30μμ - 9.30μμ

Διάρκεια: 54 ώρες

18 τρίωρα μαθήματα

1 φορά την εβδομάδα

2-1
images (1)
PolyPattern_Design_Pro_AutoMarker
3-s2.0-B9780128167137000593-f59-02-9780128167137
image-asset
511366051_1280x720
images

18 Εντατικά τρίωρα μαθήματα

Τα προσεκτικά σχεδιασμένα εργαλεία του ΠολυΠατρόν σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να μεγεθύνετε πατρόν με ταχύτητα, ακρίβεια, άνεση και απίστευτη ευκολία. Θα έχετε τον έλεγχο της διαδικασίας, ανεξαρτήτως της μεθόδου κατασκευής πατρόν που χρησιμοποιείτε. Εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά “snaps” και τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που παρέχει το ΠολυΠατρόν για να επιταχύνετε την εργασία σας.

 

Το ΠολυΠατρόν είναι αξιόπιστο σε όλες τις έξυπνες λειτουργίες, είτε πρόκειται για σωστή διατήρηση της μεγέθυνσης κατά την μετατόπιση μιας πένσας είτε για επικοινωνία με μηχανήματα ή άλλα προγράμματα. Έτσι δεν χάνετε χρόνο ανησυχώντας για την τεχνολογία. Όταν εμπιστεύεστε τα εργαλεία σας γλιτώνετε από το άγχος και τους διπλούς ελέγχους και έτσι αυξάνετε την επιχειρηματική σας αποτελεσματικότητα.

Το ΠολυΠατρόν παρέχει την ταχύτερη σχεδίαση πατρόν και δημιουργία μεγεθύνσεων όλου του κλάδου. Το απλό, μίνιμαλ περιβάλλον του, σας βοηθάει να επικεντρώνεστε στη δημιουργία και όχι στο εργαλείο που χρησιμοποιείτε.

Η Αυτόματη Τοποθέτηση δημιουργεί βέλτιστες τοποθετήσεις μέσα σε λίγα λεπτά, ή ακόμα και δευτερόλεπτα. Σας δίνει μεγάλη ευελιξία όταν υπάρχουν πολύπλοκοι περιορισμοί στα υφάσματα, στο κοπτήριο και στην παραγωγή. Η Αυτόματη Τοποθέτηση μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα, μειώνει την ανάλωση υφάσματος και βελτιστοποιεί τις παραγγελίες υφασμάτων.

Έχετε ένα ύφασμα με μερικές γραμμές από βελονιές και δεν θέλετε να κάνετε την τοποθέτηση με το χέρι. Η Αυτόματη Τοποθέτηση του ΠολυΠατρόν σας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε γρήγορα που βρίσκονται οι γραμμές αυτές, ποια κομμάτια μπορούν να έχουν βελονιές, ποια πρέπει να είναι εκτός ή να επικαλύπτουν μερικώς τις ελαττωματικές περιοχές.

Διαπιστώνετε ότι το ύφασμα σας έχει κάποιες μικρές αποχρώσεις αλλά θέλετε να διατηρήσετε την υψηλή ποιότητα. Κανένα πρόβλημα - πείτε το στο ΠολυΠατρόν και θα σας βρει τη λύση.