Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Η σχολή μας παρέχει ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά προγράμματα εκμάθησης Σχεδίου Μόδας, Πατρόν | Ραπτικής και Styling, πλήρως εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας της μόδας. Στόχος της σχολής είναι η προετοιμασία των σπουδαστών παρέχοντάς τους όλη τη σύγχρονη τεχνογνωσία, ώστε να διεκδικήσουν το όνειρο μίας βιώσιμης καριέρας στη μόδα.

 

Παράλληλα με τα ενιαία προγράμματα η σχολή τρέχει ευέλικτα σεμινάρια για όσους και όσες είτε έχουν επιλέξει τη μόδα και την κατασκευή ρούχου ως ένα δημιουργικό χόμπυ ή ο περιορισμένος τους χρόνος δεν επιτρέπει την επιλογή των ενιαίων προγραμμάτων.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) του Υπουργείου Παιδείας, χορήγησε την Άδεια λειτουργείας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 στη σχολή, με κωδικό αδείας: 2101689.

ROMINA KARAMANEA

Ρομίνα Καραμανέα - Ιδρύτρια της σχολής και σχεδιάστρια μόδας του brand rominakaramanea.com

Με πλούσιο βιογραφικό, βραβεία και συνεργασίες με γνωστά brands, celebrities και περιοδικά, catwalks και presentations της δουλειάς της στο Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Μιλάνο, Νέα Υορκη, Κίνα και Ρωσία όπως και μεταπτυχιακές σπουδές στο Central Saint Martins, η ιδρύτρια της σχολής Ρομίνα Καραμανέα έχει αναγνωριστεί ως μία από τους 100 πιο καινοτόμους σχεδιαστές της γενιάς της παγκοσμίως.

vogue.co.uk/tags/romina-karamanea-topic

vogue.co.uk/shows/spring-summer-2011-ready-to-wear/romina-karamanea

dazeddigital.com/fashion/article/3353/1/romina-karamanea-architects-her-future

showstudio.com/contributors/romina_karamanea

 

Η Ρομίνα Καραμανέα διδάσκει την τέχνη του fashion design και του πατρόν σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα από το 2010. Με πτυχίο διδασκαλίας απο το City & Guilds έχει διδάξει σε αναγνωρισμένες σχολές μόδας και αρχιτεκτονικής στο Λονδίνο. Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε τη σχολή RΟΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ FASHION SCHOOL στην Αθήνα.​